Arbetsrum

Knuttes Blogg

© Knut C. A. Scherman

Knutte: Pensionär
Född 1943 i Brooma församling.
Totalt: 26 år i olika skolbänkar
Många praktiserade yrken
Pratsjuk Dyslektiker  Bor i Falun
Start:20090405

Datum:
Mjau/Myau Varning för Boogie Woogie!!!
Puffs (Kapten Hängtass) kommentarer:
20090408

Jag ger upp och Flyttar bloggen

Ny adress:

http://knuttesseniorblogg.blogspot.com/

Sämre adress men ni kan kommentera!!!
20090408

Hopplöst Ibland är det svårt att vara lugn.

När det inte vill sig med datorn, som nu för mig. Skriptet fungerar, skriptet som ska styra kommentarerna på den här bloggen. Men e-malet som ska sända in uppgifterna från skriptet, blir blockerat någon stans av Vista eller av vebbhotellet eller antivirusprogrammet eller någe annat och jag hittar det bara inte. Man kan riva sig i håret för mindre. Hopplöst!!!

hopplöst
20090407

Ryggvärk på er alla

Kattastrof för ryggen att ligga i soffa och glana på dumburken. Nåja sängen i natt var skön, men värken sitter i i alla fall. Man tittar och tittar på allt möjligt som TV har att bjuda på men inte kan det vara något väsentligt. När man vaknar upp efter att ha somnat av leda, minns man inte vad man har tittat på. Ögonen har blivigt stora glosögon av allt tittande och fast sitter man. Jag mins när TV hade genomslagskraft, inte bara Hyland och röda fjädern, utan allt möjligt smått som kom upp i rutan stöttes och blöttes i alla stugor och alla rum runt om i Sveriges långa land. Det va tider det !!! Man träffa Grannen och sa: sååååg duuu !!! Och Grannen svarade: Joo duu det va grejer det inte sant osv. Vilken sammahållning det blev mellan helt okända. Sverge var för några år på väg att bli kontinentalt. Man kunde till och med nån gång då och då få höra en kommentar på bussen: Såg du i går.  Sen kom TV2 då blev kommentaren: Nä jag glana på andra kanalen, pfff. Sen var det ju kört, folk tystnade igen. Men vilka tider det va då. Nä jag ska nog låta ryggen fastna igen i kväll och se om jag hittar något tillfälligt roligt i alla fall även om jag inte har någon att kommetera det med.

rygg
20090406

Plingeling

Det är inte roligt att vara sjuk speciellt inte när solen lyser och man vill ut. Här hos mig är utsikten en klarblå himmel över en fäckvis snöbelagd solbelyst horisont. Vackert! Ilskan från i går sitter delvis kvar i kroppen. Funderingar hit och dit på vad man kunde och inte kunde ha gjort slutar i en hopplöshetskännsla. Som Isaac Asimov menade: man  kan inte som normal individ påverka bara förutsäga.

I går hittade Olga ett stavfel i min text. Riktigt duktigt av henne tycker jag. Naturligtvis hittade skatteverket ett fel i kontrolluppgiften för Animalen så morgonen har gått åt att tillrättalägga och förklara felet. Onödigt arbete. Det känns lite trist och så måste jag ut och lägga brev på lådan mellan nysningarna och en och annan harkling. Slemmet är inte riktigt löst ännu men jag är nog på Animalen och så i morgon som vanligt. Jag får nog bädda ner mig ordentligt en natt till.

Blev uppringd av tapetseraren hade grejer hos honom som jag totalt glömt bort. Mitt minne ä inte vad det borde vara. Det känns taskigt mot honom så att säga.

Katt i säng
20090405

Hej!

I dag startar jag bloggen för jag är arg. Arg på ansvarslösa 40 talister. Föresten är jag arg på det mesta, men speciellt arg på min egen generation och på mig själv. Jag är ju själv 40-talist. Varför började 40 talisterna släppa allt vind för våg. Nästan allt är ju kört i botten. Hela Sverige är skuldsatt på gänsen att falla ur I-länderna och bli U-land. Vi går ju på konstgjord andning. Nästan alla storföretag är ju i dag sålda till utlandet och de som är kvar hör till de som har det svårt att klara sig (ointressanta att sälja) Är det så att allt är bra, bara det är demoktatiskt, eller är det som vanligt bara den egna plånboken som har gällt. Förbannade ansvarslösa politiker, för det är väl dom som har burit det ultimata ansvaret som grupp. Våra munlädervalda politiker har förstört hela Sverige Rubbet Som jag ser det. Det gör mig så jävla arg! Jag bara måste skriva av mig!

 

Arg katt